Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en sten

Jag är tyst nu
Jag är en sten

En sten kan inte sluta finnas

Jag faller tungt
Men är svår
att rubba

Jag är tyst nu
Jag är en sten

Det finns ett tomrum
I min dovhet

Ett gömställe
Ett reservat
Av skyddad levnadsglädje

Vi är fåglar där
Våra vingar brinner




Fri vers av Glömskan VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-14 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP