Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ordning på kontoret


tvångstankar?



till höger om dig ska inga eller få högar med papper ligga
till vänster har du kontroll

till vänster kunde högarna växa, utan att orsaka kaos
till höger skulle det bli kaos

( vem bestämde det? )

ordning och kreativitet är inte varandras motsats

ordning föder kreativitet





































Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-14 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus