Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den borde sitta på fingret


ringen



ligger framför mig, den vi valde tillsammans

vitguld slät
ganska enkel

tråkig skulle nog en del säga

stilrent och minimalistiskt
för mig

men ändock
framför mig

att betrakta, om den någonsin ska

på fingret igen




Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-14 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus