Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, faktiskt.

Idag upptäckte jag
att igår var en rätt bra dag.

Så synd att jag inte insåg det då...

Undrar nu vad denna dag ska
lämna för några spår...

Det vet jag först imorgon....

Och imorgon ska jag sjunga
på konserthuset i Stockholm.

Ser med spänning fram emot
söndag...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2013-02-15 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP