Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

Äntligen
livet börjar ta form
efter alla år av sökande
har jag funnit en plattform
som är min

Tryggheten
samhörigheten
skapar en grund

Jag växer
finner min rot
i en plats som inte var min
från början




Fri vers av AA VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-16 02:07



Bookmark and Share


  Dreamwriter
Vad roligt att ditt liv börjar på nytt
på ett bra och härligt sätt
som att du sömmarna ut bytt
hoppas nu allt blir rätt MVH /Della
2013-02-21

  agneta pichler
vad roligt för dig..

hoppas dit liv
fortsätter i
samma riktning

bra skriven text
som är hoppingivande
2013-02-21

  Sofhia Wirström
härlig känsla i dina rader
hoppet finns
kärleken finns
2013-02-16

    Birgersdotter VIP
Hoppfull och levnadsglad
2013-02-16

  Ninananonia VIP
Skönt att läsa..
2013-02-16

  Magica VIP
Hoppingivande och fint.
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP