Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi dömmer och fördömmer!

Genom våran fasta kropp och sinne tas mycket in
både gott och ont

Vi dömmer och fördömmer

Men vem ska kasta första stenen?

....själen är från kroppen fri.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 376 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-02-16 08:27



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Välkommen i
glashuset.
Sisten isäng
släcker ljuset.
Calle
2013-02-18

    ej medlem längre
Tankarna sätter fart...
2013-02-18

  Magica VIP
Det beror på vad det står i för relation till.
Tankeväckande.
2013-02-18

  Lindha W Gustavsson
Det bästa jag läst på länge, ycket innehållsrikt!
2013-02-17

  agneta pichler
bra skrivet..

själen är alltid fri liksom hjärtat..


2013-02-17

    ej medlem längre
En tillspetsad fråga...
2013-02-16

  Chawa VIP
Tycker om din text...insiktsfull. Kul bild även! :)
2013-02-16

  Sofhia Wirström
bra och sant skrivet
ingen kan kasta den första stenen
ingen är felfri
2013-02-16

  Suss Petersson
Ingen kan kasta första stenen...finns inga människor utan brister =)
Bra skrivet..
2013-02-16

  Harriet Gullin VIP
Ja och hur gör man när man kastat första stenen och hela berget rasar?
2013-02-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärda ord...
2013-02-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Se sig själv med
samma öga då
faller all klagan
lätt till föga...
2013-02-16

  Osvalds_Dotter VIP
BRA tänkvärda rader!!
2013-02-16

  Federico Romano
Svagast kastar, stark avstår..
Gillar ej dom som dömmer
Citat från Totó de Curtis;
Om vi såg mera på våra egna defekter, kanske vi skulle ha mindre tid att se andras (defekter)
2013-02-16

  Rozsi.kovacs

Så sant kanske alldeles för lätt att dömma handlar mer om rädslan
2013-02-16

  Angel of love
Stark text...
Starkast kastar först
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin