Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokong

Doften av dig berusar

kroppar skakar av utmattning

Svettpärlor i rännilar från oss båda

Bildar små sjöar i veck och hålor som bildas

där vi ligger tätt omslingrade



Vår hemliga kokong










Fri vers (Fri form) av Snurriga tankar
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-16 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken varm, trygg och åtråvärd stund du beskriver.
2013-02-17

    ej medlem längre
sensuell..
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Snurriga tankar
Snurriga tankar