Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek

Alla dina kyssar
brännande heta

Alla dina kramar
omhuldande trygga

Alla dina blickar
lustfyllda och varma

Städar jag undan och bevarar




Fri vers av Snurriga tankar
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-16 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snurriga tankar
Snurriga tankar