Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår egna värld

I vår egen lilla värld av kärlek


Bygger vi luftslott och låtsasvärld


I vår egen lilla kokong av passion


Lever vi ut våra lustar från början till slut


I vår egen lilla värld är bara du och jag


Vår alldeles egna hemliga koja




Fri vers (Fri form) av Snurriga tankar
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-08 23:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet...
2013-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Snurriga tankar
Snurriga tankar