Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nerskriftat efter en kurs som heter "Samtal som Berör".


Ett samtal med Dig

 

 

 

 

Du tycker Jag är en klok medmänniska

som har svaren på många av 

Dina frågor.

 

 Allt Jag gjorde var att Lyssna Närvarande

på det Du sa,

och spegla Dina ord.

 

Min fråga till Dig:

Vem av Oss har svaret på Dina

frågor?

 

 

- - - - 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 763 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-02-16 15:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har verkligen varit en perfekt med-människa som "lyssnar in" det som sägs på ett aktivt sätt. Önskar fler var som dig!
2019-07-17

  Flicis VIP
en bra fråga..i alla samtals sammanhang
2013-05-13

  dubbelve
Vilken insiktsfull dikt. Grymt bra text som gav mig en tankeställare :)
2013-03-10

  Lars Hedlin
Bara du själv har svaren inom just dig...andra är bara vägledare fram till svaren som redan fins....
2013-02-17

    ej medlem längre
Otroligt bra!
2013-02-17

  Ninananonia VIP
Ja vem..? vem vet..
2013-02-16

    ej medlem längre
så träffsäkert.. bravo..
2013-02-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint och klokt skrivet!
2013-02-16

    Birgersdotter VIP
Svaret finns oftast där framför oss-men att ha en som lyssnar aktivt hjälper oss att se...
2013-02-16

    ej medlem längre

en nära betraktelse ...
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP