Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
envägskommunikation?


vill dig inte illa


vill bara vara med dig, känna på dig, smaka på dig
vill bara se om du kan falla för
min lust

om jag kan ta dig med på mina ljuva resa
genom smek doft och längtan,
som jag har

min längtan blir din, bara du lyder, lyssnar och tar emot

se mina fingrar kontrollera dina lustar
se min tunga få dig att vibrera

ingen annan kan, bara jag kan ge dig den njutning du behöver och förtjänar
ingen annan kan tillfredsställa dig som jag kan

jag kan ge dig det du behöver, föra dig i trans

låt mig bara ta dig






Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-16 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus