Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små stunderna av lycka!

Kämpa inte för det omöjliga
utan ta vara på alla stunder

Även de små stunderna av lycka
är guld värt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 411 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-17 11:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jo sanna ord..
2013-02-18

  Magica VIP
...ojdå..det ska stå fint Skrivet (i min förra kommentar)... :)
2013-02-18

  Magica VIP
Jo så man får försöka tänka, fint akrivet! :)
2013-02-18

  Maj-Lis VIP
SANT
2013-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant som det är skrivet...fint...
2013-02-17

  Lindha W Gustavsson
Fint skrivit, jag brukar kalla dessa stunder för "microstunder". Dina ord säger mycket!
2013-02-17

    ej medlem längre
Så sant som det är sagt!
2013-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja man måste fånga dessa guldklimpar för att det är dem som lyser upp tillvaron! Fint!
2013-02-17

  Palett
Så kloka och viktiga ord att ta till sig !
2013-02-17

  Angel of love
De är de små speciella stunderna som gör det..
2013-02-17

    ej medlem längre
fint fångat!!
2013-02-17

    Birgersdotter VIP
De små stunderna-vardagslyckor-är livet
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin