Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don't remain silence

Making sense not Défense
agree to stop the fight that is alright

Don't remain silence




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-17 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En bild som hugger tag i hjärtat...ja, vi måste hjälpas åt att stoppa våldet.
2013-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin tanke...
2013-02-17

  Angel of love
Ja det ska stoppas i tid annars är det lätt att man bara följer strömmen...
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin