Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You will be loved!

Moore time to play
more time to magic

You will be loved
and then some more




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-17 11:30



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackra ord...och alla vill vi bli älskade
2013-02-17

    ej medlem längre
Allt vad vi önskar är att bli älskade...
2013-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbara ord..."more time to magic"...absolut!
2013-02-17

  Angel of love
En underbar text..
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin