Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En god kopp Musetti!

Avnjöt min eftermiddag
med en god kopp Musetti

Tanken svävade till värme
och doften av sommar


Och livet känns bara så där härligt gott! ;)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-17 15:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbar njutning
2013-02-18

  bittemi VIP
Härlig njutning!
2013-02-18

    ej medlem längre
mm härlig god stund...kan jag tänka mig
2013-02-18

    ADI Nehlin
De små tingen som får oss att må gott..härligt
2013-02-17

  Maj-Lis VIP
Härligt
Allt som får oss att njuta är bra
2013-02-17

    ej medlem längre

Alldeles rätt Lars ...

njutningsfullt och livsbejakande ...
mycket rymmer i en kopp ..
2013-02-17

  Federico Romano
Sluta det drick kaffe, men annars var det bara espresso.. Eller så är det ett upehåll..
2013-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart! Mitt favorit kaffe...smak, doft,och härliga känslor...
2013-02-17

    Birgersdotter VIP
Härligt ta vara på guldkornen
2013-02-17

  Angel of love
Visst är det underbart, ja nu gäller det att njuta!!
2013-02-17

  Anya VIP
Att glädjas åt dessa rätt enkla ting är en stor gåva.
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin