Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rhythm of our hearts!

Let's dance slow into the dawn

Let us feel our body as one

I can sent the warm rhythm of our hearts




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-17 15:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2013-02-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nära den Kära
då kan det bara
ett: Gott bära!
2013-02-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Rytmisk.. sensuell...
2013-02-17

  Angel of love
Fantastisk..
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin