Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ambivalent är mitt mellannamn



det är förhelvete bara att ta ett beslut och stå fast vid det.




Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-17 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus