Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du






du med den vackra stämman


vandrare
i gårdgataby


så rör vid mina fingras
slokade
vy


låt brynet
vässa eggen


snida mig askens
intarsiablom




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-17 23:13



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ingjuter hopp
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser