Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en






i en av alla dina stunder
gav du dig
stunden

att röra vid mitt hjärta





du är en nomad
en beduin


kamelerna bar dig
genom nålens öga


rosen möter din hand
ur bjällrornas vristfärder




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 286 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-02-17 23:18



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Härlig
2013-02-22

    dreamoflife
Riktigt fin!
2013-02-20

  Nina.H
Andas ljuv romantik..vackert
2013-02-19

    ej medlem längre
mycket ,mycket bra.
2013-02-18

    ej medlem längre


UNDERBAR ...
2013-02-18

  Elwania
ett sådant mötet ger minne in i evigheten
2013-02-18

    lenakarin
Fastnar..
Kristall som poesi kan vara enstaka gånger.
2013-02-18

    Birgersdotter VIP
Att röra vid ditt hjärta-vackert.Ögonblicksstund
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser