Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rösten






lommen besjunger
dess vaknande
stämda



hans röst
ackompanjeras
av hans fingrars rörelse

näri han smeker
hennes hjärtsträngar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-17 23:28



Bookmark and Share


  aol
njuter vackert skaldat vännen,
2013-02-25

    ej medlem längre
Fin bild.
2013-02-18

  Nils Teodor VIP
Vackert
2013-02-18

    Birgersdotter VIP
Njutbar vårhälsning
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser