Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borde





ofta undrar jag
hur länge
ett hjärta
orkar
gråta



jag tillåter dig gråta
ty jag tillät dig ej



jag döljer mig för vinden
ty jag vet

jag borde glädja mig




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 251 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-02-17 23:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tycker om.. :)
2013-02-21

    hver
Snertir fína strengi.

"ég fel mig fyrir vindinum
því ég veit
ég á að gleðjast"

Strengur spinnur óm
hljóðan tón.
Ég heyri milli fjallana
bergmál þitt.
Sóna inn í eyrað mitt.

2013-02-20

  Nils Teodor VIP
Det är sunt att tillåta sin sorg
och inte stänga in sig i en borg
Fint skrivet
2013-02-19

  Nina.H
Vacker ärlighet mot ditt hjärta

2013-02-19

  Elwania
Allt hinner upp oss för att bli emottaget
även sorgen
2013-02-18

    Melona
Borde,

det ligger mycket insikt i dessa rader.
Och jag häpnas över direktheten, ljuset
som öppnas upp

för hur kan man gömma sig för vinden,
det som omkullkastar, det som smeks fram
av luft,

och det är lika motsägelsefullt och sant
som

"jag tillåter dig gråta
ty jag tillät dig ej"
2013-02-18

    ej medlem längre
gillar
2013-02-18

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna fina pärla
2013-02-18

    lenakarin
Mycket vacker text. Sorg o skuld kanske?
2013-02-18

    ej medlem längre
nu och då och vad som dock finns, vackert !
2013-02-18

  Mattias Alveteg (Lavtege)
vacker och lite gåtfull. Tycker om

"jag tillåter dig gråta
ty jag tillät dig ej "

som jag först läste som en motsägelse och sedan såg en annan betydelse
2013-02-18

  IsabelTarberg
vackert!
2013-02-17

    Birgersdotter VIP
Berörande
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser