Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nystart - Livskraft

 

Plockar undan alla gamla rosor

ur mitt minne

Sandar spåren där jag går

Staplar klossar av hopp

 

Vandrar över berg och dalar

låter ekot av igår tona ut

Strövar genom skogen

väljer en ny stig

 

Trädstammarna ler mot mig

sänder med mig några löv

att ha med mig

på min nya livsfärd

 

Stannar till en stund

plockar med mig blåbär

för jag vet att dess näring

för mig lång väg

 

Byter ut rosorna mot

löven och livsfrukten

Hör musiken åter inom mig

i samspel med vargtoner

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-18 06:46



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vacker och livskraftig dikt.
2013-03-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
balansgivande o rogivande - skön
2013-02-26

  Water VIP
Härligt....jag riktigt känner sinnesljuset
2013-02-24

  Lars Hedlin
Du skriver mycket bra :)
2013-02-18

  SatansSon VIP
Orginell bra naturlyrik.
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP