Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nostalgi


glädje och fylletårar

citrongul längtan

smak av lättnad sprit

sandstrand och musik

 

tält öppna för allmänheten

glädje och fylletårar

en kväll fylld med

en jävla massa dårar

 

sång om smärta

vemod och krossat hjärta

minns det som igår

mina underbara ungdomsår




Bunden vers (Rim) av Magica VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-18 08:24



Bookmark and Share


  zallander
man blir nostalgisk

och det är inga fel
2013-02-19

  erkki
En fin vinkling av hur det var. När det var Strum und Drang som de flesta genomlevt. De flesta klarade sig trots allt helskinnade.
2013-02-18

  Lars Hedlin
Skaldar som en mästare..gillas!
2013-02-18

  SatansSon VIP
Ovanmlig för att vara du. bra dikt.
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP