Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kännslan av att gå till jobbet


Hamstern i sitt hjul


Pina var morgon ångest var eviga kväll
klockan väcker dig med en skräll
gå upp till jobbet utan gnäll

du jobbar över i tron att du är snäll
men får ändå ta emot chefens skäll.

springer runt i ett evigth hjul
inbillar dig att det är kul
Sparar ett halvår för att kunna fira jul

Behöver ju ha till mat och hyra
skulle vilja ut och resa men de är för dyra

Så iväg och gör nån annan rik
ingen utbildning då blir på fabrik

Sälj ditt liv till ett företag
jobba vardag
även sjuk och svag




Fri vers av Zakarias
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-18 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zakarias
Zakarias