Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns dig för alltid.Nu känner fler till din historia.


Någonting gick till sist åt helvete fel! Minns dig för alltid

Coola snubben heter han
killen som alltid vann

Sola innan klubben
snorta cola hela dagen

Glida till ringen gymet
träna värsta slagen

Stylat hår med
tvättbräda på magen

Döda tiden med bira hela dagen
i väntan på kvällen
I stan på häftiga ställen

Ta en bulle vid elva
laddad till max
så hela kroppen skälva
Nu är det dags

Brudarna i baren är toppen
sälja koks, kröka
Doppa snoppen

Bjuda nån på röka
alla här har nått de söka

Vissa letar efter nån att föröka
lycka till fortsätt att försöka

Själv letar han äventyr
ute i natten

Där gick nått överstyr
han måste ha vatten

Han blöder ur näsan
så jävla yr

Dubbelsyn plötsligt
Han börjar falla
smak av blod och galla

Nu ligger han på toagolvet som ryker och pyr
Försöka röra sig men han bara spyr

Känner livet fly sin kos
somna stilla överdos

Bara hans mamma kom till graven
gråtades sökte hon svaren

Men allt förblev stilla och tyst
för att vara schysst

Vände jag och gick
så hon fick sitt ögonblick

Tjugofem blev Coola snubben
miste livet till festen och klubben




Fri vers av Zakarias
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-19 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zakarias
Zakarias