Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot svårt fördärv!

Girigheten frodas och växer
den nästan tar över det goda

Jag kan höra någon viska stilla
-Räntan är nu skyhög!

PÅ scenen inträder rik sprätt
delar gärna bara med sig själv

Andra får bara titta på
medans de går mot svårt fördärv




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-18 16:50



Bookmark and Share


  Angel of love
Så sant!!!
2013-02-19

  agneta pichler

girighet har en tendens att visa sitt fula
tryne både bland fattiga och rika..

lika illa
2013-02-18

  anits VIP
Så sant skaldat
2013-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
Sanna tankar...
2013-02-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Precis så! Bra tankar
2013-02-18

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2013-02-18

    ej medlem längre
just så!
2013-02-18

  bittemi VIP
Sanna ord
2013-02-18

    ej medlem längre
Sant!
2013-02-18

  Federico Romano
Girighet en dödssynd redan då bibeln skrevs av de vise..
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin