Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hela mitt jävla liv

är utmätt, skriker kroppen
medan hjärnan febrilt försöker lugna

hela mitt fucking liv är ett stort jävla misstag
varje dag av god tro och stora skor,
så fucking fel, satans fel
helvetes fel

hur i helvete kunde jag gå så fel???????????????
gör om gör rätt, säger de glada ,de patetiska små varelser som tror det handlat om val
har valt hela jävla livet, tydliga felval
i tron av att välja rätt var det bästa.
nu står jag där med rumpan bar och blir rövknullad av staten, samhället och folket.
ensam slåss jag mot makten, härligheten och mig själv

det är synd om mig, det är inte bara synd om mig, det är verkligen synd om mig

som gått så jävla fel.

amen
















Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-18 19:43



Bookmark and Share


    nynn
väldigt 'ge mig arsenik'. gillare
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus