Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En gång för länge sedan

 

en gång

ville jag bara

tillhöra ett sammanhang

 

idag förstår

och vet jag

 

att efter alla

år av längtan

så finns det dom

som vill ha mig med

 

det gör mig glad

känner värme

och glädje

 

inte som jag

skrev en gång

 

jag är inte rädd

vill bara så gärna

tillhöra

ett sammanhang

 

 

anits 18 februari 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-19 00:08



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint att inte
vara rädd
2013-02-27

    maija tuori

Kram fina Du ...
2013-02-25

  Michaela Dutius
Vårt djupaste mänskliga behov beskriver du så fint
2013-02-24

  Anya VIP
Fint om det djupt mänskliga! Tycker om!
2013-02-22

    ej medlem längre
Ja, hur skall vi egentligen räknas, kanske som en Jesu vän å främjare.....
2013-02-20

  Eva Helene VIP
Fint beskriven känsla!
2013-02-19

  genni VIP
Du har alltid så fina och kloka tankar, jag tycker mycket om dessa rader,
kram Genni
2013-02-19

  Bibbi VIP
Du är en kär och dyrbar vän i mångas krets bara här på poeter.se

Vi älskar Dig och Du är behövd exakt sådan som Du är.
2013-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Människan behöver känna samhörighet...tror vi är skapade för det...
2013-02-19

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat vännen.....
2013-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan jag känna det rakt motsatta.
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP