Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon!

Härliga tidiga morgon!

Ljus bringar du till dagen


Även då man har en grå insida ibland
så finns du alltid här

Vackert för du oss över tid och rum
tills natten vaggar oss i härlig sömn




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-19 06:21



Bookmark and Share


  Angel of love
Stilla och varma fina ord..
2013-02-20

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-02-19

    ej medlem längre
Så vackert hoppfull ...
2013-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Även om snön yr, så finns det alltid något att vara glad över...fint...
2013-02-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Positiv text! Ha en härlig dag!
2013-02-19

  Siggesdotter
Fin text - hoppfull! Ha en fin dag :-)
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin