Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt mörker

-  Minns du mörkret?  Det vi kallade vårt eget.

 

Vi var skuggor över tegel. Allt vi sa gav

ekon under broar. Allt vi tog i gick sönder. 

 

Gatlyktorna var stjärnor och lekplatserna  

monument av  en förlorad barndom.

 

Hösten en dröm om kärlek

och flyttfåglars vingslag inom oss.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 369 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-19 16:41



Bookmark and Share


  wonder
Fin! Särskilt raden: och flyttfåglars vingslag inom oss.
2013-02-23

  zallander
bra!


kvalite
2013-02-19

    lenakarin
Vacker och gåtfull text.
Undrar om "vårt" gick förlorat eftersom ...allt vi tog i gick sönder..
Bäst bild av mörkret, mest berörande o kraftfullt var
..skuggor över tegel.

Dåtid, men ändå, en dröm

Fin läsvärd text!
2013-02-19

  kerstin skriver VIP
jag tycker om hösten som en dröm om kärlek och läste flyttfåglar och undrar nu om det ska vara flytfåglar eller flyttfåglar, dikten blir ju annorlunda beroende på. hursom så tycker jag om dikten och hur du inleder med en konversation och avslutar med en dröm.
2013-02-19

    ej medlem längre
fantasifull
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin