Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är Nu allt sker!

Skimrande vacker
solig och klar

Drömsk magiskt
som att gå på moln

Hålla varandra i handen
vackert och ömt

Håller om, andas i nacken
leker med händer

Det är Nu allt sker………….





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-19 18:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sköna ord...
2013-02-20

  Destino
gillar alla ord och rader, vackert skrivet
"Håller om, andas i nacken
leker med händer "
mmmmmm
drömmer mig bort
2013-02-20

    dreamoflife
Yes! Nuet...
2013-02-20

    ej medlem längre
Ja, nu. Det är alltid nu!
Bra!
2013-02-20

  Angel of love
Ja underbart,vilken längtan.
2013-02-20

  Maiah VIP
pirrande känsla....
2013-02-19

    Birgersdotter VIP
lycka
2013-02-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Åh så fint och ömt...
2013-02-19

    ej medlem längre
Ljuvligt ögonblick som vibrerar.
2013-02-19

    ej medlem längre
spännande...
2013-02-19

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin