Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mycket

Inte mycket nu
när färden är slut
för kvällen

när elden brinner
för värmens skull
och för mina drömmar

inte mycket
men i mörkret
bultar ett hjärta

i mörkret lever den
som får stenarnas hår
att röras av vinden


Inte är det mycket
men glad är jag
för hennes ord

och för klangen
från bjällror
vid nattelden




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-19 20:09



Bookmark and Share


  demonsson
Med samma härliga berättarstil för du in dessa ord med mystik och värmande känsla som går rakt in i mig. Mycket bra skrivet. mvh demonsson
2013-02-23

    ej medlem längre
Kärlek och längtan
lever över alla avstånd,
tidens och landskapens,

skänker tröst
2013-02-20

    ej medlem längre
Vacker bild!
2013-02-20

    lenakarin
..som får stenarnas hår att röras i vinden...
Så vackert, så helt annorlunda formulerat och underligt självklart fastän som i en dröm.
Men tycker nog att det låter som... tillräckligt?
2013-02-20

    ej medlem längre
Värmen känns i dina vackra ord.
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP