Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett yttre och inre samtal


Böcker och dagens pasta

-Vem skriver du för?


-Vad menar du?


-Ja du skriver väl en bok?


-Nej jag bara skriver


-Men det har väl något syfte?



-Överleva,gå igenom det förflutna,slippa vakna upp utan minne i en

fyllecell,tidsfördriv


-Men för f-n du vill väl bli publicerad ? ge ut en bok?


-nja ingen jä... vill ge ut mitt skit


-skit så kan du ju inte säga,jag tycker om dina dikter



-ja då är jag ju publicerad,du läser


-Dessutom har jag fördomar


-Hur då?


-Ja när jag tänker på ett förlag,tänker jag på Bonniers i Kungliga


Huvudstaden


-Där sitter en inavlad överklass snubbe med acnekräm i fejset och

läser manus


och inte f-n vill jag en sån ska läsa mina dikter


-Dessutom (nu blir jag arg och vill tänka på något annat)


varför ska han sitta på sin feta *pip* och tjäna kosing på mig?


-Nä tycker mer om dig,du får läsa dom


(Du suckar) -du är dig lik, bli vuxen någon gång!


-Nä säger jag,vill inte


-Men du har ju skulder upp över öronen,en bok kan hjälpa dig


-Äh sluta nu annars eldar jag upp alltihop!


-Och då kan ingen läsa,inte ens du


(hon ser på mig och vet att jag skulle göra det)



-Kom nu så sticker vi och tar en dagens pasta,det är vår i luften ju!


-Bjuder du?,du som är så vuxen och tjänar pengar på ditt jobb


(nu drar du på smilbanden,jo jag ser det nog)










Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-02-22 06:21



Bookmark and Share


  DanSan
Ja det här känns igen, hehehe!
onödigt med att rabbla en massa ord!!!
Tycker bara att den är mycket bra!!!
MVH Dan Cederholm
2006-02-22

  Aisha VIP
fin, varm vardagsskildring....tycker om den...A.
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP