Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Natten
sveper sin svarta slöja
över oss

Vi går in i dvala
vilar från dagen

Sakta glider vi in i
sömnens rike

Vaknar upp
i skymningslandet

Där brottas vi
med det förflutnas bojor

Kristallklart sveper livet förbi
som en film

Vi tittar sömndrucket
för att förstå
vad som hänt...




Fri vers av AA VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-20 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP