Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som kött och blod!

Som kött och blod
naket och privat

Vi är båda i ingenmansland

Vi är som hemma
när vi får omfamna varandra




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 226 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-02-20 16:22



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint!
2013-02-25

    ej medlem längre
Kärlek..mellan dina rader..
2013-02-24

  agneta pichler
mysigt..
2013-02-21

  Chawa VIP
Varma fina ord...tryggt att vara hemma i en famn...
2013-02-21

  Angel of love
Ja det är då det känns rätt..
2013-02-21

  Ljusletaren
Så fint du fick till detta ... mycket bra och till och med förbaskar bra/kram
2013-02-21

  Federico Romano
Sweet, i kärlekens namn..
Frågan om vi ska vara konstruktiva i kritiken?
Jag tror vi är för ofta för korrekta här
att vi bara säger snälla saker, vad tycker du?
Starkt, men bilden säger något annnat, jag vil tro att du vill förmedla kärlek, kanske tro, men vi vill nog få en pekpinne för att dikta vidare..
Det är svårt att sätta en gräns vad vi vil förmedla, jag är nyfiken på vad vi förväntar oss?
2013-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna ord till en mysig bild...
2013-02-20

  Destino
så fint, bilden också, kan verkligen känna tryggher och kärlek i varje rad...
2013-02-20

    ej medlem längre
Så fint så ...
2013-02-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så mjukt och fint...gillar teckningen...
2013-02-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Perfekt kläckt
så går det
när rätt lust
är väckt!
2013-02-20

    ej medlem längre
Ljuvligt...att vara hemma i varandra. Underbar bild!
2013-02-20

  Maj-Lis VIP
Bra ...så kan de kännas
2013-02-20

  Ninananonia VIP
Så fin ..
2013-02-20

  Anya VIP
Ett magiskt tillstånd....fin bild till.
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin