Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A glimpse in our eyes!

Very slow and gentle
we are ready to love

A glimpse in our eyes
It feels so nice

Making love with our clothes on
taste the sweetness in a warm caress




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-20 16:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varmt och innerligt skriven...
2013-02-24

  Angel of love
Kärlek <3 hela vägen..
2013-02-21

  Destino
oj vilken bild man blir "hungrig"
dikten ger en känsla av passion, längtan, kärlek, åtrå
mmmmmmmmmmmm
Applåd
2013-02-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint..smakfullt.
2013-02-20

    ej medlem längre
Att drunka i varandras ögon...
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin