Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meet me at nine!

Meet me at nine
then set us on fire

Be in sweet desire
and cover us in lust

Let the hot rain of our sweat
fill us in eternal love




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-20 16:24



Bookmark and Share


  Angel of love
Underbar, njutningsfullt
2013-02-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja kärleken är underbar...härlig..
2013-02-20

    ej medlem längre
Kärleken gör oss levande och hela.
2013-02-20

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-02-20

  Ninananonia VIP
Härlig..
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin