Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tar detta som en början att pröva på nåt nytt som fullständig nybörjare på dikt.


Tyngden av gruvan som föll

Tyngden av gruvan som föll
Stenen som trillade mellan
Vägen som stängs
Berget sprängs
Hålet lämnar jag
Bakom mig




Fri vers av Sussy.kay
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-20 21:37



Bookmark and Share


  Schizooliza
Välkommen ut!!??
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Sussy.kay