Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den minut då allting plötsligt förändras...


svikna löften


brutna löften och
lätta höfter
händer som slirar och
blick i tårar
en servett kastad i boll
tvärvänd klack krack
snabba steg grus
knaster och tomheten




Fri vers av Sussy.kay
Läst 800 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-22 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sussy.kay