Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva för segregerat föder okunskap eller gynnar andra.


xyborg

Pjonk pjonk här kommer jag min lathund på tre hjul.
En liten grann mindre modul.
Jag är här i livet med en diagnos urkul.
Jag är den xyberpatient med
sladdarna hängande och startmotorn som är avstängd. Ett första steg
i normalisering av oss till evigheten där vår eviga lycka
och visdom ska tjäna vår framtid.
Min innre glöd och mitt liv vill finnas och passionerat blomma
Att födas utan att ses har gjort min sjukhusvistelset
till min nattliga labiratiorie resa där vi nu har blivit en hel liten grupp med målet att
komma ut och nå ut för att växa vidare och få slänga av oss labiratorie vaxet.




Övriga genrer (Satir) av Sussy.kay
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-20 20:58



Bookmark and Share


  Schizooliza
Laboratorievax - så sant!! Go on girl! Du har grunden och förmågan för detta men synd du ej anstränger dig att fixa slarv- och stavfel bara. Så onödigt bara när du har talangen. Kram!:)
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Sussy.kay