Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara bara vänner låter lätt att vara vänner kräver mer.


vänner

Det kränks och det sänks.
Det tänks och barlasten är stor.
Ord far och vänligheter och oskiljaktigheter ska få rummet att andas.
Tryck och avtryck lämnas och skismer får liv.
Luften från friheten i var strupe vill leva med ett större avtryck hos alla. Tre djupa och andas acseptansen. Den luft alla vill åt. Att inse att detta är och kräver ett deltagande och ett åtagande där alla tomrum ska höras och besvaras. Känns som ett fängelse. Inte vill jag lägga ut vikten av min lever i tomrummet av en skism.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sussy.kay
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-31 21:47



Bookmark and Share


  Schizooliza
En tung bildrik fullträff detta du! Som bara behöver lite översyn av några stavfel för att bli komplett suverän.
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Sussy.kay