Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara och skapa sig själv utan att kopiera andra. att ha förmågan att leva i sin egen sanning!


Sömniga ögon tittar trött !

Sömniga ögon tittar trött på vaken sanning

Vad är rätt? Vad är fel?

Du blir vad du tänker


Man får se upp vad man till eftervärlden skänker

genialiskt eller inte, finns mycket som kan såra


Lev inte genom andra utan skapa din egen sanning

det som är rätt för dig behöver inte vara så för andra


Skapa Kärlek, inte hat

Lev och Älska fritt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-21 06:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina kloka ord berikar oss.
2013-02-22

  agneta pichler


tummen upp..

mycket kloka ord..
2013-02-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fina tänkvärda tankar( råd)
2013-02-21

  Angel of love
Svårt att vara sin egen..
2013-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Bättre att vara unik än att vara en kopia...
2013-02-21

  Federico Romano
Håller med Lars, men lite kopia känner jag mig, då jag asorberar vissa drag, men det är väl skapandet..
2013-02-21

  Maj-Lis VIP
Så sant
2013-02-21

    ej medlem längre
fint!
2013-02-21

    ej medlem längre
Insiktsfullt ...
2013-02-21

    ej medlem längre
Indeed!
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin