Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vatten




jag är ett vatten

och jag rinner
fram

hur kölden
och hårdheten
än
försöker
STOPPA MIG

jag är varm


jag rinner fram
jag är liv

jag är min
egen
värme och längtan









Fri vers av glasa VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-21 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP