Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Fasaden

 

jag är inte rädd för mörkret

för ljuset finns där i fjärran

 

du sa jag visade upp en hård fasad

det kanske kan tyckas så ibland

 

inom mig finns än det ängsliga barn

jag en gång var

 

jag ser mig i spegeln

det enda jag ser

är mina ledsna

tårfyllda ögon

 

jag släpper på spänningen

när jag är i min ensamhet

 

vill inte att någon ska se

när jag känner tröttheten

kommer och mina krafter

tar slut

 

så du får tycka vad du vill

om min hårda fasad

som jag tror bara är du

som ser

 

anits 21 februari 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-22 00:41



Bookmark and Share


  Anya VIP
Men vad är det för människor som säger så? måste vara nått fel på en sådan person. Blir upprörd!
2013-02-28

  Maria T
Tårfyllda ögon kan
vara vackra
2013-02-27

  Rosen VIP
alla sätter vi upp en viss distans/fasad inför andra
lyckligtvis har jag genom dina texter fått lära känna dig
som en klok och varm person...
2013-02-24

  Michaela Dutius
Det som är skört behöver ett hårt skal
2013-02-24

  M M Mannheim VIP
En hård fasad är det sista jag tänker på när jag läser dig. Bra skaldat!
2013-02-24

  ResenärGenomLivet VIP
Man visar inte vem som helst vem man är...synd när inte folk förstår det...
2013-02-22

  Eva Helene VIP
Den personen gör sig inte besvär med att tränga bakom fasaden, synd. Text som berör.
2013-02-22

  Anya VIP
Berörande!
2013-02-22

  aol
känner igen barnet känslan, och den so inte förstår att ett leende i en annans ansikte betyder att man har ett sådant inom sej själv lever ju i ett mörker som är sjävpåtaget, och vill inte förändra sej. kram vännen,
2013-02-22

  Lars Hedlin
Berörs i din känsla...ja en person som förmodlingen inte ser bakom eller inom...kram
2013-02-22

    ej medlem längre
Den personen läser nog inte dina dikter, så det så!
2013-02-22

  Bibbi VIP
Synd om dem som ej förmår se bakom fasaden. De går miste om mycket.
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP