Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solögat

Solögat ser ingenting
alla fotoners mamma
föder nio världars
verklighetshallucination

leder riktning
styr processer
själva livet
är rätt tungt

ljuset skuggar kloten
rund är varje rörelse
som påbörjar sitt fall
total eklips av massa

solens blinda öga
gravitationens moder
förlöser ständigt
bortom Kuiperbältet
sten och sand
vid intighetens strand




Bunden vers av svernbygrabben
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-23 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben