Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en automatisk dikt


Syster Midnatt

I nattens ministerium

Jobbar jag ibland

Längs drömmens korridorer

Åt en organisation

Vi kan kalla oss

 

Bakom midnattsdraperiet

Anar jag en annan makt

Som vi kan kalla dom

 

Med en kvinnlig agent

Som jobbar där åt dom

Byter jag en blick

Av enkelt samförstånd

 

Fär allmänhetens bästa 

Tolkar vi signaler

Längs en gräns som inte finns

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av svernbygrabben
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-05 09:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Calling Sister Midnight
You've got me reaching for the Moon"
(Iggy Pop)

Läs Midnattsropet!
2020-08-05
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben