Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen strålar oss varmt!

Så vackert livet kan förföra
sensuellt och ömt

Så friskt och pur
ungdoms värme vi känner

Stillar våra begär
drickandes ur ungdomens källa

Planterar oss i välgödd jord
växer snabbt på kärleks strödd äng

Solen strålar oss varmt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-22 17:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert varmt...
2013-02-24

  Gisela Nordell
fin och värmande
2013-02-23

  Siggesdotter
Ljuvligt och fint skrivet!
2013-02-23

    ej medlem längre

En dikt som värmer ...
2013-02-23

    ej medlem längre
Vackert!
2013-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och skönt...
2013-02-22

  Palett
Härliga ord !
2013-02-22

  Angel of love
Underbar vacker känsla av ungdomen och kärlekens åtrå .
2013-02-22

  Ninananonia VIP
Varmt härligt
2013-02-22

    ej medlem längre
varmt!
2013-02-22

    ej medlem längre
Dina ord strålar oss varma.
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin