Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration; den gamle Strindberg.


Lätt identitet


Nä det är inte synd om denna människa
Det är bara identiteten som krisar
mellan tangentbord och pappershögar
Men det är klart lite synd om är det
När man nu raderat sin tillgång till världen
och skallgrinet från en hög med getter skakar huset
Men bluesen viner längs knutarna
och kvällen är chiliblå
I det stora hela en bra dag att finnas till
Om man bara inte vore så jävla arg
Och snortrött
Nemlig




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-23 22:11



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
väldigt bra - och känslan, den känner jag igen, den illusiva identiteten, som leker kurragömma.
2013-02-25

  Per Blomqvist
raderat sin tillgång till världen, snyggt.
2013-02-24

    dreamoflife
Jättebra!
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP