Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Like boiling an egg!

Like boiling an egg

The moist inside of us
Getting harder with miseries in life




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-24 10:36



Bookmark and Share


  Destino
Bra , så är det verkligen!

2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin