Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöpa oss i vax varm form!

Vi ska visa oss vackert för varandra
stöpa oss i vax varm form

Vi brinner starkt i lågans sken
sensuellt härlighetsrus berusar oss

Våra tysta tungor
smeker hett och fuktigt

Ger varandra en kyss
medan vi tyst viskar våra namn

Finns inga tabun för oss
passionerat tar kärleken oss vidare




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-24 11:25



Bookmark and Share


  Angel of love
Sensuell och varm.
2013-02-24

    ej medlem längre
Du skriver om passionen så det känns...
2013-02-24

  Anya VIP
Tycker om den varma tonen, helst inledningen. Så fin!
2013-02-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker kärleksdikt som de flesta av dig, utan tabun...
2013-02-24

  Destino
Helt underbart,
orden smälter
och formar en underbar dikt,
gillar mycket
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin